Tuotteet

Käytämme laadukkaita ammattituotteita. Kauneushoitolasta voit osta itsellesi tai lahjaksi kotihoitotuotteet, jotka ovat laadukkaita ammattituotteita ja turvallisia käyttää kotihoidossa.

Thalgo – Thalgo Cosmetics Oy:n laboratorio Ranskassa on meren raaka-aineiden kokemuksensa ja tietämyksensä ansiosta asettunut kansainvälisen spa terapian eturintamaan. Thalgo on maailmanlaajuisesti tunnettu merellinen sarja, jonka asema on vakiintunut. Merilevien sekä kasvien käyttöä kosmetiikan raaka-aineina on ryhdytty tutkimaan jo 60-luvulla. Farmaseutti Mr. Bouclet perusti Laboratories BLC:n vuonna 1964, voidakseen kehittää leväpohjaiset tuotteet lääketieteellisiin tarkoituksiin. Thalgo nimi rekistöröitiin vuonna 1968, jolloin lanseerattiin sarjan kaksi ensimmäistä ja tunnetuinta tuotetta, Plasmalg geeli sekä Mikronisoitu merileväjauhe.
http://www.thalgo.fi

BeChocolate

BeChocolate on moderni sarja joka seisoo kehityksen etujoukoissa. Tuotteemme ovat alkuperältään aitoja, nuorekkaita sekä ekoystävällisiä. Ne eivät sisällä kemiallisia väri- tai säilöntäaineita j aovat sopivia kaikille ihotyypeille.
Kaakao on yksi rikkaimmista kasvienergiaa sisältämistä kasveista maan päällä ja siten sillä on ihoa parantava vaikutus. Kaakaopuu sisältää runsaasti mineraaleja ja vitamiineja, kuten magnesiumia, sinkkiä ja viitamiineja A, B ja E. E-vitamiini, jota kutsutaan myös tocopheroliksi on voimakas ja luononmukainen anti-oxidantti eli ihon ikääntymistä ehkäisevä ainesosa. B5- vitamiini aktivoi sloujen toimintaa ihossa.
BeChocolate antaa takuun ylellisestä ja nautinnollisesta tunteesta kasvoille ja vartalolle.
Läs mer på  www.bechocolate.be

Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoidon parantamiseksi. Juuri Exuviance keksi alfahydroksihappoa (Alpha Hydroxy Acid – AHA) hyväksikäyttävän tekniikan. Yrityksen omistavat maailmankuulut professorit tri Eugene Van Scott ja tri Ruey Yu. Heidän tuotteillaan on yli 100 maailmanlaajuista patenttia. Useat kosmetiikkayritykset, kuten esim. L’oréal, Avon, Estée Lauder, Elizabeth Arden, Md-formulation ja Murad, ”vuokraavat” yrityksen patentteja. Nyt Exuviance tuo markkinoille aivan uuden sukupolven AHA:ta käyttämällä ainutlaatuista polyhydroksihappoa (Poly Hydroxy Acid – PHA), joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. PHA on ihollesi kehitetty mullistava keksintö, jota on ainoastaan Exuviance-tuotteissa.
http://www.exuviance.eu

Ben Nye on kattava, tuoksuton meikkisarja, jonka kaikki tuotteet sisältävät runsaasti väripigmenttejä. Tuotteet ovat allergiatestattuja eikä niillä ole tehty eläinkokeita. Ben Nye -värivoiteet ja erikoispeiteaineet ovat vahapohjaisia, veden-ja säänkestäviä. Niillä peität vaikeatkin ihovirheet (kuten akne, tummat silmänaluset, vitiligo, maksaläiskät, couperosa, yms.) turvallisesti. Lopputulos on ohut ja luonnollinen.
Tuotesarjaan kuuluu myös puuterit, poskipunat, huultenrajauskynät, huulipunat (hajusteena vanilijaöljy), huulikiillot (hajusteena vaniljaöljy), meikkikynät, luomivärit, rajausvärit ripsivärit. Värit ovat modernin ajattomia.
www.studiodiiva.com

PARISAX meikkivalikoima
Laadukkaat meikit ja meikkivälineet. Maailmalla suuren suosion saavuttanut meikkisarja muodin ja trendien mukaisesti.