Tuotteet

Käytämme laadukkaita ammattituotteita. Kauneushoitolasta voit osta itsellesi tai lahjaksi kotihoitotuotteet, jotka ovat laadukkaita ammattituotteita ja turvallisia käyttää kotihoidossa.


Thalgo – Kestävään kehitykseen ja merten suojeluun sitoutunut Thalgo on toiminut ammattikosmetiikan edelläkävijänä  1960-luvusta. Tuotteet valmistetaan Thalgon omalla tehtaalla Etelä-Ranskassa. Oma tuotanto varmistaa korkean laadun ja tuotteiden varman saatavuuden. Omat kemistit etsivät jatkuvasti uusia merellisiä raaka-aineita ammattikosmetiikan käyttöön.

Mitkään tuotteemme eivät sisällä parabeenejä, propyleniglykolia eikä gmo:ta. Thalgo on kehittänyt ja patentoitunut useita yhdisteitä. Tuotteet sopivat erittäin hyvin myös herkälle iholle.
http://www.thalgo.fi


Exuviance on lääketieteellinen ja dermatologinen yritys, joka tutkii ja kehittää uusia tuotteita ihonhoidon parantamiseksi. Juuri Exuviance keksi alfahydroksihappoa (Alpha Hydroxy Acid – AHA) hyväksikäyttävän tekniikan. Heidän tuotteillaan on yli 100 maailmanlaajuista patenttia. Useat kosmetiikkayritykset, kuten esim. L’oréal, Avon, Estée Lauder, Elizabeth Arden, Md-formulation ja Murad, ”vuokraavat” yrityksen patentteja. Nyt Exuviance tuo markkinoille aivan uuden sukupolven AHA:ta käyttämällä ainutlaatuista polyhydroksihappoa (Poly Hydroxy Acid – PHA), joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. PHA on ihollesi kehitetty mullistava keksintö, jota on ainoastaan Exuviance-tuotteissa.
http://www.exuviance.eu


bareMineralsin puhdas kauneusrevoluutio alkoi vuonna 1995 kun brändi lanseerasi ”bestsellerinsä” Original Loose Mineral Foundation meikkipuuterinsa.He ovat jatkaneet samalla linjalla siitä asti luoden puhtaita, cruelty-free meikki ja ihonhoito tuotteita. bareMinerals tuotteet ovat ihoystävällisiä eivätkä sisällä turhia kemikaaleja tai lisäaineita. Tuotteet sisältävät kasviuutteita sekä luonnollisia mineraaleja jotka parantavat ihon ulkonäköä.

”Make-up so pure and clean you can sleep in it”


Aurelia on perustettu vuonna 2013 ja yritys on voittanut useita palkintoja. Aurelia tuotteet ovat eettisiä, probioottisia sekä sisältävät toimivia kasviuutteita.

He ovat edelläkulkijoita probioottisessa ihonhoidossa. Aurelia tuotteiden probiootit vähentävät soluvahinkoja ja lisäävät kollageeni ja hyaluronihapon tuotantoa mikä tekee ihosta täyteläisen,kosteutetun ja heleän.Tuotteet valmistetaan englannissa ja ovat valmistettu luontoa kunnioittaen. Eteeristen öljyjen räätälöidyn yhdistelmän takia tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille myös herkkäihoisille.

”Making you feel beautiful INSIDE& OUT, NATURALLY”


Löwengrip on perustettu 2013 ja tarjoaa kunnianhimoisia ja ongelmia ratkaisevia kauneustuotteita jotka tarjoavat välittömiä ja pitkäkestoisia tuloksia. Heidän ainutlaatuisuus perustuu toimiviin ja hellävaraisiin tuotteisiin jotka soveltuvat myös herkälle iholle ja hiuspohjalle. He työskentelevät kestävän kehityksen mukaisesti sekä tukevat naisyrittäjyyttä. Kaikki Löwengrip tuotteet valmistetaan ja kehitetään Ruotsissa.

”Ambitious Beauty”-ongelmanratkaisevat tuotteet minimaalisella ihonhoitorutiinilla.